Header Ads

Gizemli TUNGUSKA patlaması 1908

Gizemli TUNGUSKA patlaması 1908 / (Dünya nasıl kurtuldu?)

30 Haziran 1908 günü sabah yedide doğu Sibirya’da Taiga semalarında meydana gelen patlama 20. yy’ın en büyük kozmik sırlarından biridir. O gün sabah saat yaklaşık 7:45 civarında Sibirya’nın orta kesimlerindeki Podkamennaya Tunguska Irmağı yakınlarında gökyüzünde çok şiddetli bir patlama oldu. Ortaya çıkan ısı sonucunda, ren geyiği sürüleri, binlerce hayvan ve milyonlarca ağaç kül oldu, binlerce kilometre karelik bir çevrede patlamanın sesi duyuldu. İşin ilginç tarafı, patlamanın ardından ne bir gama ışıması ne de bir nükleer serpintinin meydana gelmemesiydi. Olayın üzerinden 100 yıldan fazla bir zaman geçmiş olmasına rağmen bilim dünyası ortak bir teori üzerinde anlaşamamıştır.
...

Bir UFO Kendini Feda Etti (!)

Tunguska Uzay Fenomeni Vakfının Başkanı Dr Juri Lawbin, Macedonian International News Agency’ye yaptığı açıklamada, 30 Haziran 1908’de bir UFO’nun dünyayı kurtarmak için Sibirya üzerinde dev bir meteorun dünyaya çarpışını engellemek için kendini feda ettiğini öne sürerek Tunguska’da 200 kilometrekarelik alanda 80 milyon ağacın kül olmasına yol açan 15 megatonluk dev patlamanın nedeninin bu olduğunu savundu. Görgü tanıkları, çok parlak bir ışık ve dev bir şok dalgasından söz ederken, dev patlamanın ardından bölgede ölen ya da yaralanan olmamıştı. Dr Lawbin, bölgede bulunan garip işaretli kuvarz kristal dilimlerinin, dev gök taşına çarptıktan sora yere çakılan bir UFO’nun kontrol paneli olduğunu söylüyor.”Kristali böyle işleyecek teknolojiye sahip değiliz” diyen Lawbin, ayrıca bölgede demir silikat bulduklarını ve bunun uzay dışında hiçbir yerde bulunmadığını belirtiyor. Buna göre bir Ufo asteroitle çarpışmıştı. Juri Lawbin yönetiminde çalışan ekip, Sibirya’daki vadide UFO kalıntıları bulduğunu ileri sürdü. Lawbin, patlamanın, UFO’nun uçuş yönünü batı doğu yönünde değiştirdiğini düşünüyor. Araştırmayı yöneten Lawbin, dünyaya doğru uçan dev cismin aslında bir milyar ton ağırlığında ve insanlığın kökünü kurutabilecek çapta olduğunu ifade ediyor. Bunun gerçekleşmemesini ise 10 kilometre yükseklikte yapay olarak gerçekleştirilen bir patlamayla önlendiğine bağlayan Rus bilim adamı “çok gelişkin bir uygarlık tarafından kurtarıldığımızdan eminim”, diyor.

http://www.hurriyet.com.tr/seyahat/dunyanin-direkten-dondugu-gun-30-haziran-1908-40307514

Sümer – Mısır bağlantısı

Sümer – Mısır bağlantısı Gebel el-Arak hançeri Paris’teki Louvre müzesi, 1916 yılında Hamamat vadisinin batısındaki Gebel el-Arak köyünde...

Tema resimleri 4x6 tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.